top of page

over Valeria

In Nederland ben ik in contact gekomen met acupunctuur, en ben gefascineerd geworden met de organische en holistische benadering van TCM. De holistische aanpak, de precieze manier van behandelen en het kijken naar de hele persoon samen met de symptomen, was voor mij de eerste stap om beter te voelen en in balans te blijven leven. Vanwege mijn eigen strijd met pijn, heb ik altijd een passie gehad voor het leven en welzijn van mensen. Ik geloof dat een gezonde leven zonder stress en pijn een gelukkige leven is.


Na het voltooien van de NLP Master Practitioner en twee jaar Toegepaste Psychologie, ben ik in 2018 Cum Laude afgestudeerd in TCM en Acupunctuur aan de Traditionele Chinese Geneeskunde Academie Nederland (TCMA).
Als TCM therapeut behandel ik elke patiënt als een individu, er zijn geen vaste voorschriften die op dezelfde manier op iedereen kunnen worden toegepast. Daarom luister ik met een open hart naar de klachten. Ik ben empathisch en zorg dat mijn patiënten zich op hun gemak voelen.


Als patiënt krijg je een overzicht van je behandelmogelijkheden en samen beslissen wij een gericht behandelplan met gezondheidsdoelen die voor jou goed voelen en haalbaar zijn.
Mijn doel is om het leven beter en prettiger te maken met acupunctuur en TCM.


Ik spreek Italiaans, Engels en Nederlands.
Om nieuwe technieken te leren en mij te specialiseren, volg ik regelmatig cursussen, ik heb grote interesse in de fijne aanpak van Japanse acupunctuur, meridiaan palpatie en Hara diagnose.


Ik ben aangesloten bij de NVA (Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur).

val-amsterdam-professional-freelancer-ka
bottom of page