top of page

behandeling 

Net zoals bij een consult van een dokter of fysiotherapeut. 
Het eerste consult is een intake waarin ik een compleet beeld wil krijgen van je gezondheid en gewoonten. Bij het eerste onderzoek stel ik diverse vragen met betrekking tot je TCM-diagnose, vervolgens kijk ik naar je tong en tot slot voel ik beide polsen. Dit alles stelt me in staat om een diagnose te stellen en een behandelplan te maken dat specifiek is voor jouw individuele probleem. 
Nadat de diagnose gesteld is begin ik met de acupunctuurbehandeling.

Een acupunctuur behandeling duurt ongeveer 20 / 30 minuten. De behandeling kan het gebruik van Cupping en/of Moxa inhouden. 

Ik gebruik de Jing app in mijn praktijk als een handige manier om zelfzorgprogramma’s voor te schrijven voor mijn patiënten. Daar kan ik een op-maat plan voor jou samenstellen op basis van mijn diagnose, waaronder mogelijk acupressuur, zelf-massage routines, Qigong-oefeningen, begeleide meditaties, voedingsadvies en recepten.

Voor patiënten die openstaan ​​voor het integreren van deze eenvoudige technieken en principes in hun leven, kunnen de resultaten sneller en langduriger zijn. Er zijn geen extra kosten aan verbonden; dit is een gratis extra voordeel voor mijn patiënten.

Banner+1+728x90 (1).png
bottom of page